DorianBahr | Strong Project
1482
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1482,stockholm-core-1.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-,select-theme-ver-4.5,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Strong Project

Strong Project

A professional medical industry couple looking to update the exterior of their home and extend their view of the neighborhood creek by creating a new screened-in porch living area. The client wanted an entertainment area in the back overlooking the large creek. Side screening walls was added for privacy along with water feature and landscaping. We completely clad the house. The client requested rejuvenating the front of the house with craftsman look so we added wood accents, wood posts, and color. A floating cantilever pergola added a whole new dimension.

Scope

Exterior Remodel

Client

Mark and Martha Strong

Date

Fall 2018

Date

October 29, 2019